SOMMARGUIDE I VÄRLDSARVSPORTEN

Kvarken 27.4.2018

Vill du jobba i regionens nyaste besöksmål? Kan du ge våra gäster en fantastisk upplevelse? Brinner du för världsarvet?

Vi söker dig som är beredd att ta hand om besökarna i Världsarvsporten vid Replotbron i Korsholm. Du som gillar att möta människor och såväl guida som agera inför publik, kom och arbeta med oss!

Världsarvsporten öppnar i juni 2018 och kommer att hålla öppet varje dag under högsäsong. För att sköta infopunkten och senare även världsarvsutställningen behövs 2-3 guider/informatörer för 3-4 månaders tid.

Arbetsuppgifter

Huvudsysslan är att ta informera och guida besökarna i Världsarvsporten. I arbetsuppgifterna ingår även försäljning och förmedling av världsarvsprodukter. Anställningen omfattar även daglig skötsel av utrymmena och smärre underhållsarbete. Arbetet omfattar även helgarbete enligt rullande schema.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som säker är positiv, ansvarstagande, självgående och trivs i kontakt med människor. Du bör ha tillräcklig kunskap om världsarvet Kvarkens skärgård och gilla att förmedla din kunskap på ett trevligt och intresseväckande sätt. Du ska obehindrat kunna kommunicera på svenska och finska. Övriga språkkunskaper är en extra merit.

Anställningsvillkor

Från mitten av juni eller överenskommelse. Korsholms kommun fungerar som arbetsgivare.

Ansökningstiden har förlängts med en vecka fram till 20.5.2018. Skicka en fritt formulerad ansökan med CV senast 20.5.2018 till Världsarvet i Kvarken rf, Rewell Center 223, 65100 Vasa eller per e-post till info@kvarken.fi.

Mer information:

Önskar du att veta mer om arbetet och anställningsvillkoren kan du kontakta verksamhetsledare Kenth Nedergård, e-post kenth.nedergard@kvarken.fi . Tel 050-3466200.

Välkommen med din ansökan!